förbereda för mötet – hjärtarytmi

Vad kan du göra

Vad du kan förvänta från din läkare

Om du tror att du kan ha en oregelbunden hjärtrytm, beställa tid hos din husläkare. Om en oregelbunden hjärtrytm upptäcks tidigt, kan din behandling vara enklare och effektivare. Så småningom, men du kan remitteras till en läkare utbildad i hjärtsjukdomar (kardiolog).

Om ditt hjärta arytmi kvarstår i mer än några minuter eller åtföljs av svimning, andfåddhet eller bröstsmärtor, besök din läkare eller lokala nödnumret eller har någon köra dig till närmaste akutmottagning.

Eftersom möten kan vara kort, och eftersom det finns ofta en hel del att diskutera, det är en bra idé att vara förberedd för mötet. Här är lite information för att hjälpa dig redo för mötet och vad man ska förvänta sig av din läkare.

Din tid med din läkare är begränsad, så att förbereda en lista med frågor kommer att hjälpa dig att göra det mesta av din tid tillsammans. Lista dina frågor viktigast för minst viktigt i de fall tiden är ute. För hjärtarytmier, några grundläggande frågor att ställa din läkare

Din läkare kommer sannolikt att ställa ett antal frågor. Att vara redo att svara på dem kan reservera tid att gå över några punkter du vill spendera mer tid på. Din läkare kan begära