förbereda för mötet – Hunters syndrom

Vad kan du göra

Vad du kan förvänta från din läkare

Du kommer förmodligen först ta upp din oro ditt barn med sin primärvården läkare. Ditt barns läkare då kommer sannolikt att hänvisa dig till specialister för en definitiv diagnos och behandling. Men ditt barns primärvården läkare i allmänhet fortfarande håller inblandade för att hjälpa till att samordna ditt barns vårdbehov.

Några av de specialister som kan vara inblandade i barnets vård innefattar ett öra, näsa och halsläkare (otolaryngologist), en hjärtspecialist (kardiolog), en hjärna och nerv specialist (neurolog), en ögonspecialist (ögonläkare), en dietist, och fysiska, arbetsterapeuter och logopeder. En genetiker kan vara inblandade i att göra diagnos och i rådgivning om framtida graviditeter.

Här är lite information för att hjälpa dig redo för mötet och vad du kan förvänta sig från ditt barns läkare.

Förbereda en lista med frågor kommer att hjälpa dig att se till att du täcker alla de punkter som är viktiga för dig. Några grundläggande frågor du kanske vill ställa din läkare

Förutom de frågor som du har förberett att be din läkare, tveka inte att ställa ytterligare frågor som uppstår till dig under din tid. Om det hjälper, göra anteckningar.

I slutet av din tid, kanske du vill sammanfatta den information som du har fått med din läkare för att se till att du förstår det. Be om en kopia av läkarens kliniska notering för framtida referens och kommunikation med andra anläggningar.

Din läkare kommer sannolikt att ställa ett antal frågor. Att vara redo att svara på dem kan reservera tid att gå över några punkter du vill spendera mer tid på. Din läkare kan begära